2017 День цивільного захисту

2017-05-13

/Files/photogallery/1396/20170513_110339.jpg

13 травня 2017 року в школі проведено День цивільного захисту.

В наш далеко не мирний час дуже важливо вміти правильно й швидко реагувати на небезпечні ситуації, знати, як себе повести в тих чи інших обставинах.

День цивільного захисту почався з евакуації, яка була проведена чітко, злагоджено і за короткий час. Учні і вчителі були на спеціально відведеному майданчику вже за 3.5 хвилини від першого звуку сигналу на евакуацію.

Після здачі рапортів про кількість евакуйованих, заступник директора з навчально-виховної роботи Погосян І.В. представила дітям спеціально запрошених гостей - бійців загону "Миротворець", що базується в Київській області і також виконує бойові завдання в зоні АТО.

Бійці загону продемонстрували дітям декілька бойових ситуацій: захват за допомогою службового собаки, елементи бою з димовою завісою тощо.

Діти були вражені злагодженістю дій воїнів, їх фізичною формою та вмяннями.

Також дітям були продемонстровані прийоми рукопашного бою, муляжі різних вибухонебезпечних предметів та боєприпасів, прочитано невелику лекцію з поводження з цими предметами.

Крім зустрічі з бійцями, учні вже традиційно взяли участь у квесті на різних станціях, де змагалися в знанні правил цивільного захисту.

Учні початкових класів мали змогу зібрати аптечку першої допомоги, відповісти на питання вікторини цивільного захисту та взяти участь у естафеті спритності.

День цивільного захисту пройшов насичено та цікаво.

Ще раз щиро дякуємо бійцям загону "Миротворець"!

Кiлькiсть переглядiв: 221